Smart Brabus Fortwo Cabrio

Techniek

23.016
Stadswagen
Zwart
Zwart Leder
Benzine
999 cm³
75 kw / 102 pk
Automatisch
achter
62 814 km
03/2011
€ 14 500,00 Margewagen
Verkocht
Prijs op aanvraag
Verkocht
Historiek van dit voertuig

Een prachtige Smart Brabus Fortwo Cabrio uit 2011, een compacte cabriolet van het Duitse automerk Smart, dat onder de paraplu van Daimler AG (Mercedes) valt. Dit exemplaar is aangepast door Brabus, een gerenommeerde tuner van Mercedes-auto's. De auto behoudt de kenmerkende compacte vorm van de Smart Fortwo, maar is voorzien van extra sportiviteit en prestaties dankzij de Brabus-upgrades.

Met zijn compacte formaat en het genot van een open dak is deze Brabus Fortwo Cabrio perfect geschikt voor avonturen in de stad en schilderachtige ritten langs zonnige wegen. Wat dit model uniek maakt, is de combinatie van het open dak met de sportieve tuning van Brabus, waardoor het niet alleen praktisch is voor stadsverkeer, maar ook een waar genot om in te rijden.

Deze prachtige Smart Brabus Cabrio komt rechtstreeks uit de collectie van een verzamelaar en wordt nu te koop aangeboden. Het voertuig verkeert in perfecte staat en is een ware blikvanger. Met zijn schitterende uitvoering zal deze auto zeker de aandacht trekken, waar je ook gaat.