Zeg niet zomaar auto tegen een klassieker...

Q classic cars benadert het begrip classic car anders dan anderen.Wij zoeken auto’s, jong of oud, gemaakt door en voor gepassioneerden en die kan je bij ons terug vinden. Het belangrijkste criterium voor Q classic cars om een auto aan te bieden is het feit dat de auto plezier kan bieden aan de toekomstige eigenaar. Aangezien Q Classic ontstaan is vanuit een passie, worden alle auto’s aangekocht vanuit onze eigen liefde voor de geschiedenis van de auto. Indien we nadien dit gevoel voor onze wagens kunnen doorgeven aan de klanten doen we dat graag.

Familiebedrijf

Q Classic Cars is een familiebedrijf waarbij persoonlijk contact met de klanten centraal staat. U zal steeds rechtstreeks contact hebben met zaakvoerders die garant staan voor een eerlijke en persoonlijke benadering.

Na een tiental jaar ervaring te hebben opgedaan in een lokale garage startten Danny en zijn vrouw Linda in 1982 een autobedrijf met een specialisatie in terreinwagens. Deze zaak groeide in 40 jaar tijd uit tot een gevestigde waarde. In deze periode groeide Jef mee op tussen de wagens. 

In 2014 werd er beslist om, wat tot dan een hobby was, om te zetten in een apart bedrijf. Q Classic Cars was geboren en Jef zou zich hierover ontfermen. Eindelijk konden we onze passie voor collectiewagens die net iets aparter waren delen met onze klanten. Ondertussen is Q Classic Cars uitgegroeid tot een gezond bedrijf dat jaarlijks de droom van vele autoliefhebbers kan vervullen.

Vervoer met zorg

Indien u een wagen bij ons aankoopt kan deze thuis bij u afgeleverd worden. We beschikken hiervoor over een speciale gesloten trailer om de invloed van slechte weercondities tot een minimum te beperken. Ook het transport van uw geliefde klassieker kunnen wij voor u verzorgen. Neem gerust contact op indien interesse.

Europees netwerk

Q classic cars beschikt over een groot Europees netwerk dat dagelijks aangewend wordt om te zoeken naar de beste klassiekers. Van Spanje tot Noorwegen worden er contacten gelegd om met de beste auto’s naar onze showroom te komen. Dit netwerk biedt de mogelijkheid om unieke wagens aan te bieden.

Kwaliteit

Zowel klassiekers in concoursstaat als wagens die de start zijn van een prachtig project worden aangeboden. Echter in welk geval ook wordt een wagen pas aangeboden wanneer we overtuigd zijn van het feit dat we een eerlijke wagen hebben gevonden.