Morgan specialist

Engelse elegantie in een modern jasje

Door de jaren heen in de liefde voor het Engelse merk Morgan gegroeid bij Q Classic Cars. De elegantie die deze constructeur in zijn wagens weet te brengen in ongeëvenaard tot op heden. Door deze traditie trouw te blijven bieden ze nu prachtige klassiekers aan met een moderne techniek. We trachten steeds in ons gevarieerd aanbod van klassiekers enkele Morgans aan te bieden voor de liefhebbers van dit merk. 

Onze filosofie is dat je met een Morgan geen wagen koopt maar een familiestuk dat over de generaties heen geluk brengt.

Bekijk ons aanbod
Morgan Plus 4

Morgan Plus 4

Decenia lang is dit model quasi ongewijzigd gebleven maar onderhuids veranderde de techniek mee met de jaren. Deze unieke succesformule maakt de Morgan Plus 4 tot een collectiestuk voor de liefhebbers van elegantie en tijdloos design. Met eindeloze personaliseer mogelijkheden is elke wagen een uniek stuk. 

3 Wheeler

3 Wheeler

De ultieme beleving... Naast de prachtige looks heeft de Morgan 3 wheeler een rijervaring die met niets te vergelijke valt. De krachtige 2-cilinder motor met een inhoud van 1983 cc biedt de bestuurder een ongekende sensatie. Door de registratie als motorvoertuig zijn de vaste kosten erg laag maar u rijdt wel met een klassieker met moderne techniek. Graag nemen we u mee op een testrit om dit gevoel van vrijheid te ervaren.

Morgan Plus Six

Morgan Plus Six

De ultieme krachtpatser van het merk. Met zijn sterke zes-cilinder-in-lijn motor die zowel aan een manuele als automatische versnellingsbak gekoppeld kan worden is de Plus Six de top van het gamma.