TVR Chimaera 4.0

Techniek

24.005
Convertible
Rood
Zwart Leder
Benzine
4000 cm³
176 kw / 240 pk
Manueel
achter
29 577 km
03/1999
€ 47 500,00 Margewagen
Verkocht
Prijs op aanvraag
Verkocht
Historiek van dit voertuig

Betreed de wereld van ongeëvenaarde rijervaring met de adembenemende TVR Chimaera, een icoon van Brits vakmanschap en prestaties. Het tijdloze design, met zijn gestroomlijnde lijnen en kenmerkende uitstraling, trekt onmiddellijk de aandacht en belooft een opwindende rit. Onder de motorkap schuilt een krachtige 4.0-liter V8 die garant staat voor een puur en onvervalst rijplezier, elke keer dat je achter het stuur kruipt.

Deze specifieke TVR Chimaera is een origineel Nederlandse auto, met slechts 2 eigenaren in zijn historie. Het sublieme lakwerk, voorzien van een speciale coating, is het resultaat van zorgvuldig onderhoud door vorige eigenaars die de wagen nooit buiten lieten rijden in de regen. Met slechts 29.577 kilometer op de teller is deze Chimaera de wagen met de laagste kilometerstand in heel Europa. Jaarlijks heeft deze wagen zijn onderhoudsbeurt gehad, wat resulteert in een bijna nieuwe staat. Alle documentatie, inclusief facturen van de verkoop en een taxatierapport, zijn zorgvuldig bewaard en aanwezig.

Stap in, start de motor en laat je verrassen door de sensatie van de TVR Chimaera. Deze wagen biedt een gevoel van opwinding en avontuur dat alleen een TVR kan bieden. Ben je klaar om de weg te veroveren met deze unieke auto? Kom langs en ontdek zelf de perfectie van deze TVR Chimaera.

  • Origineel Nederlandse auto
  • Origineel lakwerk 
  • Volledige onderhoudshistorie
  • Slechts 2 eigenaren
  • Slecht 29.577 km