Triumph TR6 TOP

Techniek

23.002
Cabriolet
Groen
Zwart Leder
Benzine
2500 cm³
76 kw / 104 pk
Manueel
achter
51 660 km
12/1972
€ 35 000,00 Margewagen
Verkocht
Prijs op aanvraag
Verkocht
Historiek van dit voertuig

Deze origineel in de USA geleverde TR6 kwam in 1994 naar Nederland waar men startte met de restauratie van deze prachtige Engelse klassieker. Een compleet dossier met alle facturen hiervan zijn aanwezig zodat de complete historie sinds 1994 gekend is. Het opzet van de restauratie leek om een nieuwe TR6 te bouwen. Men startte namelijk met een compleet nieuw chassis!! Dit werd gepoederlakt en vervolgens werd de wagen compleet nieuw opgebouwd met allemaal nieuwe carrosserie onderdelen, rubbers, kabelboom, schakelaars, .... werkelijk niets werd aan het toeval overgelaten. 

Later kwam de wagen naar België en onderging de motor in 2007 nog een totale revisie. De totale restauratie en revisie kostte een veelvoud van de waarde van de auto maar vertaald zich vandaag wel in een TR6 van uitzonderlijke staat. 

De wagen is verder uitgerust met een overdrive ,  gordels, rolbeugel, tripmaster, navigatiesysteem, oliekoeler, ..... Dit alles op zeer discrete wijze.

Dit is een wagen voor iemand die op zoek is naar een TR6 waarmee hij of zij nog vele jaren zorgeloos plezier kan beleven.