Piaggio Ape 50

Techniek

24.007
Andere
Rood
Groen Leder
Benzine
50 cm³
2 kw / 3 pk
Manueel
achter
3 820 km
11/2016
€ 6 200,00 Margewagen
Verkocht
Prijs op aanvraag
Verkocht
Historiek van dit voertuig

Stap in de wereld van retro-charme met onze opvallende rode Piaggio Ape 50 uit 2016, die slechts 3820 kilometer heeft gereden. Dit unieke voertuig, met zijn iconische Italiaanse design, is niet alleen een praktische keuze voor stedelijke mobiliteit, maar ook een stijlvol statement op de weg.

Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Piaggio Ape 50 perfect geschikt voor drukke stadsstraten en smalle steegjes. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare bezorgingspartner voor je bedrijf of gewoon wilt genieten van een nostalgische rit door de stad, deze Piaggio Ape 50 staat altijd voor je klaar.

Onder de opvallende rode carrosserie schuilt een betrouwbare en efficiënte motor, waardoor je moeiteloos door het verkeer manoeuvreert. Het ruime laadplatform biedt voldoende ruimte voor al je lading, of het nu gaat om pakketten, boodschappen of andere benodigdheden.

Bovendien kan deze Piaggio Ape 50 eenvoudig worden omgebouwd tot een trendy foodtruck, waardoor het een veelzijdige optie is voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke manier om hun culinaire creaties te presenteren.

Met zijn karakteristieke uitstraling en praktische bruikbaarheid is onze rode Piaggio Ape 50 uit 2016 een echte blikvanger op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op om deze charmante Italiaanse klassieker zelf te ervaren!